Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Com afecta els càrrecs de l'IVA el fet que canviï a moneda local?

Encara que podeu rebre els pagaments en la vostra moneda local, aquests els realitza Google Ireland, una empresa regida per les lleis d'Irlanda, segons les condicions del vostre acord amb Google. Els serveis proporcionats estan subjectes al mecanisme de cobrament a destinació i, per tant, el receptor (Google Ireland) haurà de comptabilitzar l'IVA segons el que estipula l'Article 196 de la Directriu del Consell 112/EC de 2006.

L'única excepció és per als editors amb una adreça postal d'Irlanda, ja que aquests editors poden tenir l'obligació de facturar l'IVA d'Irlanda a Google. Més informació

Parleu amb el vostre assessor fiscal si teniu més preguntes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.