Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Forskjeller mellom AdSense og Google Ads

Sammenlign annonsørprodukter med publisistprodukter

Google AdSense er myntet på publisister. Hvis du eier eller administrerer forumer, blogger eller nettsteder du vil tjene penger på, kan Google AdSense-programmet være noe for deg. Det vises annonser i det digitale området ditt, og du kan tjene penger basert på hvor mange som ser på eller samhandler med disse annonsene. AdMob og Google Ad Manager er eksempler på andre plattformer for publisister. Finn ut mer om dette i artikkelen der vi sammenligner AdMob, AdSense og Ad Manager.

Google AdSense-logo.
Prøv AdSense »

Google Ads-programmet er ment for annonsører. Hvis du vil markedsføre produktene eller tjenestene dine i apper og på nettsteder, og du har som mål å oppnå vekst i bedriften eller høyere salgstall, er Google Ads et utmerket valg. Annonsene dine vises i Google-søkeresultater og i nettverket av publisistnettsteder. Finn ut mer om Google Ads og begynn å annonsere på www.ads.google.com.

Google Ads-logo
Prøv Google Ads »