Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Kelpoisuus

AdSense-tilin ikäraja

AdSensen käyttöehtojen mukaan julkaisijan on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen osallistua AdSense-ohjelmaan.

Jos olet alle 18-vuotias

Jos et ole vielä täyttänyt 18:aa vuotta, voit pyytää vanhempaasi tai huoltajaasi rekisteröitymään AdSenseen omalla Google-tilillään. Mikäli AdSense-tili hyväksytään, kaikki maksut osoitetaan sivustosta vastuussa olevalle aikuiselle.

Rekisteröidy AdSenseen

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
11138989465171133358