Kvalifikation

Alderskrav til en AdSense-konto

Som angivet i vilkår og betingelser for AdSense skal udgivere være mindst 18 år for at deltage i AdSense-programmet.

Hvis du er under 18 år

Hvis du endnu ikke er 18, kan du få en forælder eller værge til at tilmelde sig AdSense med deres egen Google-konto. Hvis deres AdSense-konto bliver godkendt, vil vi overføre alle betalinger til den voksne, der er ansvarlig for websitet.

Tilmeld dig AdSense