Mainosten kohdistaminen

Käyttäjään perustuvan mainonnan poistaminen käytöstä

Voit estää sellaisten mainosten näkymisen, jotka perustuvat käyttäjien kiinnostuksen kohteisiin, demografisiin tietoihin ja Google-tilitietoihin.

Mitä tapahtuu, kun poistat nämä mainokset käytöstä

• Mainonta-alustat, jotka voivat osallistua AdSense-huutokauppaan (Authorized Buyers, Display & Video 360 ja Google Ads), eivät käytä sivustosi kävijätietoja kiinnostuksen kohteiden ja demografisten tietojen päättelemiseen.
  • Google Ads ja Display & Video 360 eivät lisää sivustosi kävijätietoja käyttäjien Google-tileille.
  • Käyttäjäperusteisessa mainonnassa käyttäjät eivät näe mainoksia, jotka olet estänyt kategorian tai mainostajan URL-osoitteen perusteella tai Ad Review Centerin kautta.
  • Esto koskee vain AdSense sisällölle ‑ohjelmaa.
  • Voit vähentää sivustollasi näkymisestä kilpailevien mainosten määrää, mikä voi pienentää potentiaalisia tulojasi.
Et voi poistaa käytöstä aiempaan toimintaan perustuvia mainoksia
Et voi estää sellaisten mainosten näkymistä, jotka perustuvat mainostajaan liittyvään aiempaan toimintaan, esimerkiksi käynteihin mainostajan verkkosivustolla. Tätä kutsutaan uudelleenmarkkinoinniksi.

Näin poistat käyttäjään perustuvat mainokset käytöstä

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus ja sitten Sisältö ja sitten Eston hallinta ja sitten Hallinnoi mainosten näkymistä.
  3. Poista käyttäjäperusteiset mainokset käytöstä Personoidut mainokset ‑kohdassa olevalla valitsimella Salli eston hallinta -kuvake.