Mainosten kohdistaminen

Käyttäjään perustuvan mainonnan poistaminen käytöstä

Voit poistaa käytöstä sellaisten mainosten näyttämisen, jotka perustuvat käyttäjien kiinnostuksen kohteisiin, demografisiin tietoihin ja Google-tilitietoihin. Tällöin Google ei käytä sivustosi kävijätietoja kiinnostusten kohteiden ja demografisten tietojen päättelemiseen eikä lisää sivustosi kävijätietoja käyttäjien Google-tileille. Et kuitenkaan voi estää uudelleenmarkkinointiin liittyviä mainoksia. Ne perustuvat käyttäjien aiempaan mainostajaan liittyvään toimintaan, kuten käynteihin mainostajan verkkosivustolla.

Käyttäjään perustuvan mainonnan poistaminen käytöstä saattaa vähentää niiden mainosten määrää, jotka kilpailevat näkymisestä sivustollasi. Tämä voi pienentää mahdollisia tulojasi.

Poista käyttäjään perustuvien mainosten näyttäminen käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Estoasetukset ja sitten Kaikki sivustot ja sitten Mainosten näyttäminen.
  3. Poista käyttäjään perustuvat mainokset käytöstä Personoidut mainokset ‑kohdan alla näkyvällä valitsimella .
Huomioitavaa
  • Käyttäjään perustuvassa mainonnassa käyttäjille ei näytetä mainoksia, jotka olet poistanut käytöstä valitsemasi luokan tai mainostajan URL-osoitteen perusteella tai Ad Review Centerin kautta.
  • Tämä poissulkeminen koskee vain AdSense sisällölle ‑ohjelmaa.