Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Desactivar la publicitat basada en l'usuari

Podeu desactivar l'opció de mostrar anuncis basats en els interessos, les dades demogràfiques i la informació del Compte de Google dels usuaris.

Què passa quan es desactiva la publicitat basada en l'usuari

• Les plataformes publicitàries que són aptes per a la subhasta d'AdSense (Authorized Buyers, Display & Video 360 i Google Ads) no utilitzaran la informació de les visites al vostre lloc web com a ajuda per inferir interessos i dades demogràfiques.
  • Google Ads i Display & Video 360 no afegiran la informació de les visites al vostre lloc web als Comptes de Google dels usuaris.
  • Els anuncis que hàgiu bloquejat per categoria, per URL de l'anunciant o mitjançant el Centre de revisió d'anuncis no es mostraran als usuaris a través de la publicitat basada en l'usuari.
  • Aquesta opció de desactivació només s'aplica a AdSense per a continguts.
  • És possible que disminueixi el nombre d'anuncis que competeixen per mostrar-se al vostre lloc web, cosa que pot reduir els vostres guanys potencials.
No es pot desactivar la publicitat basada en l'usuari en funció de les interaccions anteriors
No podeu desactivar l'opció de mostrar anuncis als usuaris en funció de les seves interaccions anteriors amb l'anunciant, com ara les visites al seu lloc web, el que es coneix com a "remàrqueting".

Passos per desactivar l'opció de mostrar anuncis basats en l'usuari

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Seguretat de marca i després Contingut i després Controls de bloqueig i després Gestiona la difusió d'anuncis.
  3. A "Anuncis personalitzats", utilitzeu el control Icona de permetre el control de bloquejos. per desactivar els anuncis basats en l'usuari.