Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AdSense-inkomsten

Veelgestelde vragen over de update van de structuur van opbrengstenaandeel in AdSense

Hieronder staan enkele antwoorden op vragen die u misschien heeft over de update van de structuur van opbrengstenaandeel in AdSense.

Waarom voert AdSense deze wijzigingen door?

We voeren 2 wijzigingen door: we updaten de structuur van opbrengstenaandeel in AdSense en stappen over op betalingen aan uitgevers per vertoning. Hierdoor kunnen uitgevers op consistente wijze de verschillende tarieven vergelijken voor de verschillende technologieën waarmee ze inkomsten genereren. Dit biedt nog meer transparantie voor media-inkopers.

Heeft dit impact op mijn AdSense-inkomsten?

Op basis van onze tests verwachten we niet dat de inkomsten van uitgevers veranderen door deze updates.

Moet ik nog iets doen?

Nee. Uitgevers hoeven niets te doen.

Moet ik mijn advertentie-implementatie voor automatische advertenties of handmatige advertentieblokken wijzigen?

Nee. Er zijn geen wijzigingen vereist voor uw advertentie-implementatie voor automatische advertenties of handmatige advertentieblokken.

Voor welke AdSense-producten geldt dit?

De update van opbrengstenaandeel heeft gevolgen voor AdSense voor content (AFC). Deze wijziging is niet van invloed op AdSense voor zoeken (AFS).

Heeft de overstap naar betalingen per vertoning voor uitgevers invloed op het Google-beleid voor uitgevers?

Nee, deze wijziging is niet van invloed op het Google-beleid voor uitgevers.

Heeft de overstap naar betalingen per vertoning voor uitgevers invloed op Bevestigde klik?

Nee. Bevestigde klik is een productfunctie van Google Ads. Deze wijziging is niet van invloed op hoe en wanneer Google Ads Bevestigde klik toepast. Meer informatie over Bevestigde klik