AdSense-tulot

Usein kysyttyjä kysymyksiä AdSensen tulonjakorakenteen päivityksestä

Alla on vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat AdSensen tulojen jaon rakenteeseen tehtäviä muutoksia.

Miksi AdSense tekee nämä muutokset?

Teemme kaksi muutosta: päivitämme AdSensen tulojen jaon rakenteen ja siirrymme maksamaan julkaisijoille impressiokohtaisesti. Muutokset tuovat lisää läpinäkyvyyttä mediaostoihin ja yhdenmukaistavat tapaa, jolla julkaisijat voivat vertailla käyttämiinsä kaupallistamisteknologioihin liittyviä maksuja.

Vaikuttavatko muutokset AdSense-tuloihini?

Testiemme perusteella muutosten ei pitäisi vaikuttaa julkaisijoiden tuloihin.

Pitääkö minun tehdä jotakin?

Ei. Julkaisijoiden ei tarvitse tehdä mitään näiden muutosten johdosta.

Täytyykö minun muuttaa automaattisten mainosten tai manuaalisten mainosyksiköiden toteutusta?

Ei. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainostesi toteutukseen.

Mihin AdSense-tuotteisiin muutos vaikuttaa?

Tulojen jaon päivitys vaikuttaa AdSense for Content (AFC) ‑tuotteeseen. Muutos ei vaikuta AdSense for search (AFS) ‑tuotteeseen.

Vaikuttaako julkaisijoiden impressiokohtaisiin maksuihin siirtyminen Googlen julkaisijakäytäntöihin?

EI, tämä muutos ei vaikuta Googlen julkaisijakäytäntöihin.

Vaikuttaako julkaisijoiden impressiokohtaisiin maksuihin siirtyminen vahvistettuun klikkaukseen?

Ei. Vahvistettu klikkaus on Google Adsin tuoteominaisuus. Tämä muutos ei vaikuta siihen, miten ja milloin Google Ads käyttää vahvistettua klikkausta. Lue lisää vahvistetusta klikkauksesta.