Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brugermeddelelser på websites og underwebsites

Du kan udgive brugermeddelelser på websites og underwebsites. Privatliv og beskeder bruger websitematching til at afgøre, hvilke af dine meddelelser der skal vises på et bestemt website eller underwebsite. Målet med denne artikel er at hjælpe dig med at sikre, at dine udgivne meddelelser vises på det korrekte website og/eller underwebsite.

Udgivelse af meddelelser på websites og underwebsites

Når du udgiver en brugermeddelelse på et website, vises meddelelsen på dette website og alle dets underwebsites.

Eksempel

Hvis du udgiver en meddelelse på example.com, betyder det, at meddelelsen også udgives på følgende underwebsites:

• example.com
  • www.example.com
  • abc.example.com
  • def.example.com
  • xyz.abc.example.com

Sådan matches meddelelser med websites og underwebsites

Hvis du udgiver forskellige meddelelser på et website og dets underwebsites, vil Privatliv og beskeder matche hver meddelelse med de mest specifikke website/underwebsite.

Eksempel

Hvis du udgiver meddelelse A på example.com og meddelelse B på abc.example.com, sker følgende:

• Meddelelse A vises på example.com.
  • Meddelelse A vises på www.example.com.
  • Meddelelse B vises på abc.example.com.
  • Meddelelse B vises på xyz.abc.example.com, fordi meddelelse B er udgivet på et mere specifikt website (abc.example.com) end meddelelse A (example.com).

Dette er vigtigt for alle websitets ejendomme, der påvirker meddelelsen, f.eks. webadressestiinkluderinger og - ekskluderinger, websitets navn eller websitets billede.

Eksempel

Lad os sige, at du har konfigureret følgende:

• example.com har en stiinkludering på /articles/.
  • www.example.com har ikke angivet nogen stiinkluderinger.
  • Meddelelse A udgives både på example.com og www.example.com.

I denne situation vil brugerne se forskellig adfærd baseret på, om de besøger example.com eller www.example.com eller ej:

• Når brugere besøger example.com, vises meddelelse A kun, hvis webadressestien er under /articles/.
  • Når brugere besøger www.example.com, vises meddelelse A på alle stier, fordi Privatliv og beskeder matcher meddelelsen med den mere specifikke, der er udgivet på websitet, og der er ikke angivet nogen stiinkludering på websitet.

Hvis du ville have, at den samme websitekonfiguration skulle gælde for example.com og www.example.com, ville du kun udgive din meddelelse på example.com og give www.example.com mulighed for at arve dets konfigurationer.

Tip! Du bør kun eksplicit udgive på dit www-underwebsite, hvis du vil have, at dit www-underwebsite og det "nøgne" domæne skal have forskellig adfærd.

Udgivelse af forskellige meddelelsestyper

Det er vigtigt at bemærke, at udgivelse af en meddelelse af en hvilken som helst type på et website vil påvirke websitematchningsprocessen for alle meddelelsestyper.

Eksempel 1

Hvis du udgiver en GDPR-meddelelse (meddelelse A) på example.com og udgiver en opfordring til at deaktivere annonceblokering (meddelelse B) på abc.example.com:

• Besøgende på example.com vil altid kun se meddelelse A.
  • Besøgende på abc.example.com vil altid kun se meddelelse B.
  • Besøgende på xyz.abc.example.com vil altid kun se meddelelse B.
Eksempel 2

Hvis du udgiver en GDPR-meddelelse (meddelelse C) på abc.example.com og en opfordring til at deaktivere annonceblokering (meddelelse D) på example.com og abc.example.com:

• Besøgende på abc.example.com vil væe kvalificerede til at se meddelelse C og meddelelse D over tid.
  • Besøgende på example.com vil kun være kvalificerede til at se meddelelse D.