Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Problem med skatteformuläret 1099

Du kan använda den här informationen för att lösa problem med skatteformuläret 1099.

Välj det alternativ som bäst beskriver problemet:

Jag vill begära en kopia, skicka in en ändring eller annullera ett skatteformulär efter årsskiftet.

Förfrågningar om ett skatteformulär efter årsskiftet (1099-MISC eller 1099-K för personer/rättssubjekt i USA) för det senast avslutade beskattningsåret godkänns inte om du skickade in ansökningarna före den 5 februari det aktuella året.

Förfrågningar om ett skatteformulär efter årsskiftet för 1042-S (för personer/rättssubjekt med hemvist utanför USA) accepteras inte om de lämnas in före 15 mars.

Du kan när som helst begära ändringar eller kopior av skatteblanketter efter årsskiftet för tidigare år genom att lämna in en begäran om en skatteblankett efter årsskiftet.

Du kan begära ett amerikanskt skatteformulär efter årsskiftet (1099-MISC, 1099-K, 1042-S)

Jag vet inte om jag är kvalificerad för ett 1099-skatteformulär i år.

Om du är osäker på om du ska få ett 1099-skatteformulär i år kan du kolla om Google skickar ett sådant till dig.

Jag har nyligen ändrat min adress och inte har fått en 1099-blankett, eller så vill jag se 1099-blanketter från tidigare år.

Du kan begära ett amerikanskt skatteformulär efter årsskiftet (1099-MISC, 1099-K, 1042-S).

Ytterligare support

Du kan ställa frågor och kommunicera med Googles produktexperter och andra utgivare i vår grupp för användare.