Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Använda Google Analytics med AdSense

Länka till Analytics på ett annat språk än det i mitt AdSense-konto

Om du för närvarande använder AdSense på ett språk som inte stöds av Analytics kan du fortfarande länka ditt AdSense-konto till Analytics.

Om du inte redan har ett Analytics-konto, måste du registrera dig för ett före länkningen genom att besöka http://www.google.com/analytics. När du har skapat ett Analytics-konto kan du ställa in visningsspråket från ditt konto.

Om du redan har registrerat dig för Analytics behöver du inte göra någonting. När du har klickat på integreringslänken i Analytics-kontot visas följande skärmar på språket som du redan använder för Analytics. Skärmarna vägleder dig genom processen att sammanlänka AdSense och Analytics.