Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Google Analytics gebruiken met AdSense

Een Analytics-account koppelen in een andere taal dan mijn AdSense-account

Als u momenteel AdSense gebruikt in een taal die Analytics niet ondersteunt, kunt u uw AdSense-account toch koppelen aan Analytics.

Als u nog geen Analytics-account heeft, moet u zich aanmelden voor een Analytics-account voordat u het account gaat koppelen. Ga hiervoor naar http://www.google.com/analytics. Als u eenmaal een Analytics-account heeft gemaakt, kunt u de weergavetaal instellen vanuit uw account.

Als u zich al heeft aangemeld voor Analytics, hoeft u niets te doen. Nadat u op de integratielink van uw AdSense-account heeft geklikt, worden de volgende schermen weergegeven. Deze leiden u door het AdSense-Analytics-koppelproces in de taal die u al gebruikt voor Analytics.