Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Linkittäminen Analytics-tiliin, jonka kieli on toinen kuin AdSense-tilin

Vaikka tällä hetkellä käyttäisit AdSensea kielellä, jota Analytics ei tue, voit silti linkittää AdSense-tilisi Analyticsiin.

Jos sinulla ei vielä ole Analytics-tiliä, tili on luotava ennen linkitystä osoitteessa http://www.google.com/analytics. Kun olet luonut Analytics-tilin, voit määrittää sen näyttökielen tilissä.

Jos olet jo ottanut Analyticsin käyttöön, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kun olet klikannut integrointilinkkiä AdSense-tilissä, AdSense-Analytics-linkitysprosessissa opastavat ruudut näkyvät Analyticsissa käyttämälläsi kielellä.