Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug Google Analytics sammen med AdSense

Link til Analytics på et andet sprog end min AdSense-konto

Selvom du i øjeblikket bruger AdSense på et sprog, som ikke understøttes i Analytics, kan du alligevel linke din AdSense-konto til Analytics.

Hvis du ikke allerede har en Analytics-konto, skal du tilmelde dig en konto, før sammenkædning ved at besøge http://www.google.com/analytics. Når du har oprettet en Analytics-konto, kan du angive visningssprog i din konto.

Hvis du allerede har tilmeldt dig Analytics, behøver du ikke at foretage dig noget. Når du har klikket på integrationslinket i din AdSense-konto, vises følgende skærmbilleder med en vejledning om, hvordan AdSense-Analytics-linkprocessen fungerer. Skærmbillederne vises på det sprog, du allerede bruger til Analytics.