Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Cómo enlazar con Analytics en un idioma distinto al de mi cuenta de AdSense

Aunque utilice AdSense en un idioma que no se encuentre aún disponible en Analytics, puede enlazar su cuenta de AdSense a una de Analytics.

Si no tiene una cuenta de Analytics, deberá registrarse en una antes de realizar el enlace; para ello, acceda a http://www.google.com/analytics. Después de haber creado una cuenta de Analytics, puede configurar su idioma de visualización desde la cuenta.

Si ya dispone de una cuenta de Analytics, no debe realizar ninguna acción. Al hacer clic en el enlace de integración de su cuenta de AdSense, aparecerán las pantallas siguientes que le guiarán por el proceso de enlace de AdSense-Analytics en el idioma que ya utiliza para Analytics.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda