Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsinriktning

Hur sekretessen för webbplatsens användare skyddas

Användarinformationen som samlas in genom anpassade annonser används i enlighet med Googles sekretesspolicy. Läs igenom Sekretesspolicyn. Där finns mer information.

Dessutom visar vi användarna hur annonser anpassas via Annonsinställningar, som finns i Mitt konto och de flesta Google-annonser- och Annonsval-länkar som visas i alla Google-annonser. Användare kan välja bort anpassade annonser helt. Med hjälp av det här verktyget hoppas vi att användarna känner sig engagerade och bekväma med de annonser som visas. Om du vill ha mer information besöker du Vanliga frågor om annonseringspolicyn.