Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Slik beskyttes personvernet til brukerne av nettstedet ditt

Brukerinformasjonen vi samler inn i forbindelse med personlig tilpasset annonsering, bruker vi i henhold til Googles personvernregler. Se personvernreglene for nærmere informasjon.

I tillegg viser vi brukerne hvordan annonser tilpasses via Annonseinnstillinger/0}, som de finner under Min konto og de fleste linker av typen «Annonser fra Google» eller «Annonsevalg» i Google-annonser. Brukerne kan også velge bort alle personlig tilpassede annonser. Med dette verktøyet håper vi at brukerne føler seg engasjerte og komfortable med annonsene som blir vist for dem. Du finner mer informasjon på siden for vanlige spørsmål om annonsering og personvern.