Mainosten kohdistaminen

Sivuston käyttäjien tietosuoja

Räätälöidyn mainonnan yhteydessä kerättyjä käyttäjätietoja käytetään Googlen tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lisätietoja on tietosuojakäytännössä.

Lisäksi käyttäjät voivat nähdä, kuinka mainoksia muokataan. Käyttäjät näkevät mainosten asetukset Oma tili ‑välilehden Mainosasetuksissa, ja he pääsevät niihin myös useimmissa Google-mainoksissa näkyvistä Google-mainokset- ja Mainokseni-linkeistä. Käyttäjät voivat halutessaan poistaa räätälöidyt mainokset käytöstä kokonaan. Toivomme, että työkalu parantaa käyttökokemusta sekä mainosten osuvuutta. Lisätietoja on mainostuskäytännön usein kysytyissä kysymyksissä.