Annonsinriktning

Ändra min sekretesspolicy för anpassade annonser

Jag har valt bort annonser som baseras på användarnas intressekategorier och demografiska kategorier.

Om du har valt bort anpassade annonser (kallades tidigare intressebaserad annonsering) kanske du ändå behöver uppdatera din sekretesspolicy. Även om du väljer att välja bort visning av annonser som baseras på intressekategorier och demografiska kategorier kommer din webbplats fortsätta visa annonser baserat på användarinteraktioner med en annonsör, till exempel besök på annonsörens webbplatser, så kallad remarketing. Det här innebär att din sekretesspolicy måste inkludera remarketing.

Ägna några minuter åt att läsa igenom vår information om sekretesspolicyn för att se till att webbplatsens sekretesspolicy är aktuell. Eftersom lagstiftning och utgivares webbplatser varierar mellan olika länder kan vi inte föreslå en specifik ordalydelse för sekretesspolicyn.