Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Com dedueix Google les categories d'interessos i de dades demogràfiques

Mentre els usuaris naveguen pels llocs web de Google, com ara YouTube, i els llocs web dels nostres partners, Google emmagatzema una galeta de publicitat al navegador dels usuaris per entendre el tipus de contingut que consulten. Aquesta informació s'utilitza per mostrar anuncis que puguin atreure els usuaris en funció dels interessos i les dades demogràfiques que s'han deduït.

Per exemple, si un usuari navega per molts llocs web relacionats amb els esports que mostren anuncis d'AdSense o si mira vídeos relacionats amb els esports a YouTube, Google pot associar un interès pels esports a la seva galeta o el seu Compte de Google i mostra a aquest usuari més anuncis relacionats amb aquest tema. De la mateixa manera, si als llocs web que visita un usuari la majoria de visitants són dones, podem associar la galeta o el Compte de Google de l'usuari a la categoria demogràfica "dona". També podem fer servir les dades demogràfiques dels Comptes de Google.

En alguns casos, Google pot cobrar una taxa de servei pels anuncis personalitzats. En aquests casos, l'oferta màxima de l'anunciant es redueix abans de la subhasta i la taxa de servei se suma al preu de tancament de la subhasta.

Els usuaris poden obtenir més informació sobre l'ús que fa Google de la seva informació i les seves dades demogràfiques, i poden desactivar l'opció Personalització d'anuncis a Configuració d'anuncis.

La informació d'usuari que recopilem dels llocs web de partners s'utilitza d'acord amb la política de privadesa de Google. No mostrem anuncis basats en informació o interessos sensibles, com ara els relacionats amb les categories de raça, religió, orientació sexual, salut o informació financera sensible.