Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsinriktning

Uppdatera min webbplats eller policy för anpassade annonser

Du behöver inte ändra annonskoden på din webbplats eller hur kontot är konfigurerat när du tillåter anpassade annonser. Däremot kanske din sekretesspolicy behöver uppdateras för att återspegla användningen av anpassade annonser (kallades tidigare intressebaserad annonsering). Ägna några minuter åt att läsa igenom följande information för att se till att webbplatsens sekretesspolicy är aktuell.

På grund av skillnader mellan utgivares webbplatser och mellan lagar i olika länder/regioner, kan vi inte lämna förslag på en ordagrann sekretesspolicy eller ett specifikt cookiemeddelande.