Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Oppdater nettstedet mitt eller retningslinjene for personlig tilpasset annonsering

Du trenger ikke endre annonsekoden på nettstedet ditt eller konfigureringen av kontoen din hvis du tillater personlig tilpasset annonsering. Det kan derimot hende at personvernreglene dine må oppdateres for å gjenspeile bruken av personlig tilpasset annonsering (tidligere kjent som interessebasert annonsering). Les gjennom følgende informasjon for å sørge for at personvernreglene for ditt nettsted er oppdatert.

Siden publisistnettsteder og lovverk i forskjellige land og landområder varierer, kan vi ikke foreslå noen mer spesifikk uttrykksmåte for personvernreglene.