Mainosten kohdistaminen

Sivuston tai käytäntöjen päivittäminen personoitua mainontaa varten

Kun sallit personoidun mainonnan, sinun ei tarvitse muuttaa sivustollasi olevaa mainoskoodia tai tilisi asetuksia. Tietosuojakäytäntöäsi on kuitenkin ehkä päivitettävä niin, että se kattaa personoidun mainonnan (aiemmalta nimeltään kiinnostuksiin perustuva mainonta). Tutustu tietosuojakäytäntöä koskeviin tietoihin ja varmista, että sivustosi tietosuojakäytännöt ovat ajan tasalla.

Koska julkaisijoiden sivustot ovat erilaisia ja eri maissa on erilaisia lakeja, emme voi antaa tarkkaa ehdotusta tietosuojakäytännöstä tai evästeilmoituksesta.