Mainosten kohdistaminen

Sivuston tai käytäntöjen päivittäminen räätälöidyn mainonnan käyttöönoton yhteydessä

Kun otat käyttöön räätälöidyn mainonnan, sinun ei tarvitse muuttaa sivustollasi olevaa mainoskoodia tai tilisi määrityksiä. Tietosuojakäytäntöäsi on kuitenkin ehkä päivitettävä räätälöityyn mainontaan (aiemmalta nimeltään kiinnostuksiin perustuva mainonta) sopivaksi. Tutustu tietosuojakäytäntöä koskeviin tietoihin ja varmista, että sivustosi tietosuojakäytännöt ovat ajan tasalla.

Julkaisijoilla on erilaisia sivustoja ja lainsäädännöt vaihtelevat eri maissa, joten emme voi antaa tarkkaa ehdotusta tietosuojakäytännöksi tai evästeilmoitukseksi. Saat lisätietoja evästeiden suostumusilmoituksista sivustolta cookiechoices.org.