Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Actualitzar el meu lloc web o les meves polítiques de publicitat personalitzada

No cal que canvieu el codi d'anunci del vostre lloc web ni la configuració del compte si permeteu la publicitat personalitzada. Tanmateix, és possible que hàgiu d'actualitzar la política de privadesa per reflectir-hi l'ús de la publicitat personalitzada (que abans es coneixia com a publicitat basada en interessos). Dediqueu un moment a revisar la informació següent per assegurar-vos que les polítiques de privadesa del vostre lloc web estiguin actualitzades.

Atès que els llocs web dels editors i les lleis varien segons el país, no podem suggerir-vos un text concret per a la política de privadesa específica ni la comunicació de galetes.