Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleidsproblemen verhelpen

Screenshots van uw beleidsproblemen bekijken

In het Beleidscentrum kunt u screenshots van het beleidsprobleem bekijken, zodat u kunt bepalen wat u moet oplossen als er een beleidsprobleem is. Screenshots tonen specifieke voorbeelden van beleidsproblemen die op uw pagina's zijn gevonden, zodat u deze problemen beter kunt identificeren en oplossen.

Momenteel komen er maar een paar beleidsproblemen in aanmerking voor screenshots.

Screenshots bekijken

Zo gaat u na of er screenshots zijn voor een probleem in het Beleidscentrum:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Beleidscentrum.
  3. Klik op Oplossen in de kolom Actie van de site met het probleem. Dan wordt u naar de pagina 'Informatie over het probleem' geleid. Hier ziet u de kolom Screenshots als er screenshots beschikbaar zijn voor uw probleem.
  4. Als u een screenshot wilt bekijken, klikt u op Afbeelding kiezen in de kolom Screenshots.

Houd er rekening mee dat screenshots mogelijk niet elk probleem laten zien. Check daarom uw hele pagina om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan ons beleid. Sommige beleidsproblemen hebben geen bijbehorend screenshot.

Understanding policy issues with screenshots