Käytännöt

Kuvakaappauksia käytäntöongelmista

Voit ratkaista käytäntöongelmat helpommin katsomalla Käytäntökeskuksesta niihin liittyviä kuvakaappauksia. Kuvakaappaukset sisältävät esimerkkejä sovelluksistasi löytyneistä käytäntöongelmista ja auttavat tunnistamaan ja ratkaisemaan niitä.

Tällä hetkellä kuvakaappauksia on saatavilla vain joistakin käytäntöongelmista.

Kuvakaappausten tarkistaminen

Näin voit tarkistaa, onko Käytäntökeskuksessa ilmoitetusta ongelmasta kuvakaappauksia:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Käytäntökeskus.
  3. Klikkaa ongelman sisältävän sovelluksen Toiminta-sarakkeesta Korjaa. Näin pääset "Ongelman tiedot" ‑sivulle, jonka Kuvakaappaukset-sarakkeesta näet, onko ongelmasta kuvakaappausta.
  4. Näet kuvakaappauksen klikkaamalla Kuvakaappaukset-sarakkeesta Valitse kuva.

Huomaa, että kaikki ongelmat eivät välttämättä näy kuvakaappauksissa, joten tarkista koko sivusi ja varmista, että se on käytäntöjemme mukainen. Kaikista käytäntöongelmista ei ole kuvakaappausta.

Understanding policy issues with screenshots