Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Politikker

Se screenshots af dine politikrelaterede problemer

Du kan se screenshots af politikrelaterede problemer i Politikcenter, så du nemmere kan finde ud af, hvad du skal løse, når du har et politikrelateret problem. Screenshots fremhæver specifikke eksempler på politikrelaterede problemer, der er registreret på dine sider, og de kan hjælpe dig med bedre at identificere og løse disse problemer.

I øjeblikket er det kun nogle politikrelaterede problemer, der er kvalificerede til screenshots.

Sådan kan du se screenshots

Sådan finder du ud af, om der er screenshots af et problem i Politikcenter:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Politikcenter.
  3. Klik på Løs problem i kolonnen "Handling" på det website, hvor der er et problem. Dette fører dig til siden "Oplysninger om problemet", hvor du kan se kolonnen "Screenshots", hvis der er findes screenshots for dit problem.
  4. Klik på Vælg billede i kolonnen "Screenshots" for at se et screenshot.

Bemærk! Det er ikke nødvendigvis alle problemer, der vises på disse screenshots, så tjek hele din side for at sikre dig, at vores politikker overholdes. Det er heller ikke alle politikrelaterede problemer, der har et tilknyttet screenshot.

Understanding policy issues with screenshots