Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Veure captures de pantalla dels problemes relacionats amb les polítiques

Per ajudar-vos a determinar què cal corregir quan teniu un problema relacionat amb una política, podeu veure captures de pantalla del problema en qüestió al Centre de polítiques. Les captures de pantalla destaquen exemples concrets de problemes relacionats amb les polítiques que s'han trobat a les vostres pàgines i us poden ajudar a identificar i resoldre millor aquests problemes.

Actualment, només alguns problemes relacionats amb les polítiques són aptes per a les captures de pantalla.

Com es poden veure les captures de pantalla

Per saber si un problema al Centre de polítiques té captures de pantalla:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Centre de polítiques.
  3. A la columna "Acció" del lloc web que té el problema, feu clic a Corregeix. Se us dirigirà a la pàgina "Detalls del problema", en què se us mostrarà la columna "Captures de pantalla" si hi ha captures de pantalla disponibles per al problema.
  4. Per veure una captura de pantalla, feu clic a Selecciona una imatge, a la columna "Captures de pantalla".

Tingueu en compte que és possible que les captures de pantalla no mostrin tots els problemes; per tant, assegureu-vos que tota la pàgina compleixi les nostres polítiques. Alguns problemes relacionats amb les polítiques no tenen cap captura de pantalla associada.

Understanding policy issues with screenshots

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.