Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

De frequentie voor uw tussenadvertenties kiezen

U kunt kiezen hoe vaak tussenadvertenties uw gebruikers te zien krijgen. Met de frequentie voor tussenadvertenties kunt u bepalen hoelang het duurt voordat gebruikers in aanmerking komen voor weergave van een andere tussenadvertentie.

Tussenadvertenties worden getoond als een gebruiker een pagina verlaat of ernaar terugkeert. Als de ingestelde frequentie sinds de laatste tussenadvertentie is getoond aan een gebruiker is verstreken, krijgt de gebruiker nog een tussenadvertentie te zien. Door de frequentie aan te passen, bepaalt u hoe vaak gebruikers een tussenadvertentie kunnen zien op uw site.

De standaardfrequentie voor tussenadvertenties is ingesteld op 10 minuten. U kunt uw eigen frequentie kiezen tussen 1 minuut en 1 uur, afhankelijk van hoeveel tussenadvertenties u aan gebruikers wilt tonen. Als u bijvoorbeeld zo veel mogelijk inkomsten wilt genereren met tussenadvertenties, kunt u de laagste frequentie-instelling selecteren (1 minuut). Als u wilt dat gebruikers minder advertenties te zien krijgen, kunt u de frequentie hoger instellen (bijvoorbeeld 10 minuten of meer).