Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Vælg frekvens for dine vignetannoncer

Du kan vælge, hvor ofte vignetannoncer skal vises for dine brugere. Vignetfrekvens giver dig mulighed for at styre, hvor lang tid der skal gå, før brugerne er kvalificerede til at få vist en ny vignet.

Vignetter vises, når en bruger forlader en side eller vender tilbage til den. Hvis frekvensindstillingen (siden den sidste vignet blev vist til en bruger) er gået, vises der en anden vignet. Du kan styre, hvor ofte brugere kan se vignetter på dit website, ved at justere frekvensen.

Standardfrekvensen for vignetter er indstillet til 10 minutter. Du kan vælge din egen frekvens fra 1 minut til 1 time, alt efter hvor mange vignetter du vil vise for brugerne. Hvis du f.eks. gerne vil opnå størst mulig indtjening via vignetter, kan du vælge den laveste frekvensindstilling (1 minut). Hvis du gerne vil have, at brugerne skal se færre annoncer, kan du alternativt angive en højere frekvensindstilling (f.eks. 10 minutter eller mere).