Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Triar la freqüència dels anuncis vinyeta

Podeu triar la freqüència amb què els anuncis vinyeta es mostren als usuaris. La freqüència de vinyeta us permet controlar el temps que ha de transcórrer perquè els usuaris siguin aptes per mostrar-los una altra vinyeta.

Les vinyetes es mostren quan un usuari surt d'una pàgina o hi torna. Si l'opció de configuració de freqüència des que es va mostrar la darrera vinyeta a un usuari ha passat, se li mostra una altra vinyeta. Ajustant la freqüència, podeu controlar la freqüència amb què els usuaris poden veure una vinyeta al vostre lloc web.

La freqüència de vinyeta predeterminada està definida en 10 minuts. Podeu triar la freqüència que vulgueu entre un minut i una hora, en funció del nombre de vinyetes que vulgueu mostrar als usuaris. Per exemple, si voleu guanyar el màxim possible amb les vinyetes, podeu seleccionar l'opció de configuració de freqüència més baixa (1 minut). O bé, si voleu que els usuaris vegin menys anuncis, podeu establir l'opció de configuració de freqüència més alta (per exemple, 10 minuts o més).