Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Om formatet hensigtsbaserede annoncer

Hensigtsbaserede annoncer er et hensigtsdrevet format, der placerer tilknytninger og ankre, der viser organiske søgeresultater med annoncer i eksisterende tekst og sider på dit website, der er relateret til dit indhold.

Sådan fungerer det

Hensigtsbaserede annoncer fungerer ved at scanne dine sider for muligheder for at hjælpe dine brugere med at finde noget, de leder efter. Hensigtsbaserede annoncer aktiveres automatisk på baggrund af dit indhold og dine brugeres interesser:

Når en bruger interagerer med et link eller anker, åbnes en dialogboks, der viser brugerne relevante, organiske søgeresultater med annoncer, og det kan hjælpe med at øge din indtjening. Når en bruger lukker dialogboksen, bliver vedkommende på den samme side på dit website.

Sådan tjener du penge på annoncehensigter

Du bliver betalt, hvis en bruger klikker på en af annoncerne i dialogboksen. Få flere oplysninger om indtægtsandelen for hensigtsbaserede annoncer.

Tilvælg annoncehensigter

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites. Dit website åbnes i forhåndsvisningen af annonceindstillinger.
    Tip! Du kan bruge forhåndsvisningen til at afprøve forskellige annonceindstillinger, inden de automatiske annoncer bliver vist live.
  4. Sørg for, at Automatiske annoncer er aktiveret under "Annonceindstillinger".
  5. Klik på Hensigtsbaserede annonceformater, og markér afkrydsningsfeltet Hensigtsbaserede annoncer.
  6. Acceptér servicevilkårene og politikkerne, hvis du ikke allerede har gjort det.
  7. (Valgfrit) Under "Indstillinger" kan du fravælge enten links til hensigtsbaserede annoncer eller annoncehensigtsankre ved at fjerne markeringen i det relevante afkrydsningsfelt.
  8. Klik på Anvend på websitet.
    Bemærk! Hensigtsbaserede annoncer vises muligvis ikke på dine kvalificerede sider med det samme.

Spor effektiviteten af annoncehensigter

1. Gå til siden Rapporter i AdSense.
  2. Opret en tilpasset rapport, og tilføj oversigten "Annonceformat".
  3. Klik på Rediger metrics Rediger, vælg metric'en "Tragt", og klik på Anvend.

Ofte stillede spørgsmål

Bør jeg tilføje yderligere omtale af produkter eller andre kommercielle muligheder på mine sider for at øge antallet af viste annoncehensigter?

Nej. Du bør undgå den unødige, gentagne brug af søgeord, som ikke tilfører værdi til dit website. Google vil reagere over for sider, der ikke giver brugerne nogen form for udbytte. Husk, at AdSense-udgivere skal overholde politikkerne for Google-udgivere, som omfatter politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning.