Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Sobre el format d'intencions d'anunci

Les intencions d'anunci són un format basat en la intenció que col·loca enllaços i anuncis ancorats que mostren resultats de la cerca orgànica amb anuncis al text i a les pàgines existents del lloc web relacionats amb el vostre contingut.

Com funciona

Les intencions d'anunci funcionen analitzant les vostres pàgines per trobar oportunitats a fi d'ajudar els usuaris a trobar allò que estan cercant. En funció del vostre contingut i del que pot interessar als usuaris, les intencions d'anunci duen a terme les accions següents de manera automàtica:

Quan un usuari interacciona amb l'enllaç o l'anunci ancorat, s'obre un quadre de diàleg que mostra als usuaris resultats rellevants de cerca orgànica amb anuncis, cosa que pot ajudar-vos a augmentar els guanys. Quan un usuari tanca el quadre de diàleg, es queda a la mateixa pàgina del lloc web.

Com s'obtenen guanys amb les intencions d'anunci

Guanyareu diners si un usuari fa clic a qualsevol dels anuncis del quadre de diàleg. Obteniu més informació sobre la quota d'ingressos per a les intencions d'anunci.

Activar les intencions d'anunci

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web. El lloc web s'obrirà a la previsualització de la configuració d'anuncis.
    Consell: podeu utilitzar la previsualització per provar diferents opcions de configuració d'anuncis abans de publicar els anuncis automàtics.
  4. A "Configuració d'anuncis", assegureu-vos que l'opció Anuncis automàtics estigui activada.
  5. Feu clic a Formats basats en la intenció i marqueu la casella de selecció Intencions d'anunci.
  6. Si encara no ho heu fet, accepteu les condicions del servei i les polítiques.
  7. (Opcional) A "Configuració", podeu desactivar els enllaços d'intenció d'anunci o els anuncis ancorats d'intenció d'anunci desmarcant la casella de selecció corresponent.
  8. Feu clic a Aplica al lloc web.
    Nota: és possible que les intencions d'anunci no es mostrin immediatament a les pàgines aptes.

Fer un seguiment del rendiment de les intencions d'anunci

1. Aneu a la pàgina Informes d'AdSense.
  2. Creeu un informe personalitzat i afegiu el desglossament "Format d'anunci".
  3. Feu clic a Edita les mètriques Edita, seleccioneu les mètriques "Embut de conversió" i feu clic a Aplica.

Preguntes freqüents

He d'afegir mencions addicionals de productes o d'altres oportunitats comercials a les meves pàgines per augmentar el nombre d'intencions d'anunci que es mostren?

No. Heu d'evitar l'ús innecessari i repetit de paraules clau que no aportin valor al vostre lloc. Google prendrà les mesures necessàries contra els llocs que no ofereixin contingut de valor per als usuaris. Us recordem que els editors d'AdSense han de complir les polítiques per a editors de Google, que inclouen les polítiques de contingut brossa per a la cerca web de Google.