Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Automatiska annonser

Om ankare för annonsavsikt

Ankare för annonsavsikt visas längst ned på sidan när en användare scrollar och visar relevanta termer som användare på sidan kan vara intresserade av. När användarna klickar på ankaret öppnas en dialogruta med annonser som är specifika för ankaret de klickade på, vilket kan hjälpa dig att öka intäkterna.

Mobilresa:

Datorresa:

Så fungerar ankare för annonsavsikt

AdSense visar ankare för annonsavsikt automatiskt på dina sidor där vi upptäcker möjligheter att hjälpa användarna att hitta något de letar efter. När en användare klickar på ett ankare för annonsavsikt öppnas en dialogruta med ett antal relevanta annonser.

Obs!
  • Ankare för annonsavsikt fungerar bäst tillsammans med länkar för annonsavsikt.
  • Ankare för annonsavsikt påverkar inte dina befintliga annonser.

Vanliga frågor

Måste jag ha länkar för annonsavsikt för att använda ankare för annonsavsikt?

Nej. Länkar för annonsavsikt och ankare för annonsavsikt fungerar bäst tillsammans, men du kan använda båda dessa annonsavsiktsformat var för sig.

Kan jag aktivera ankare för annonsavsikt och ankarannonser samtidigt?

Ja, båda kan aktiveras samtidigt. Ankarannonser har prioritet och vi visar bara ett ankare för annonsavsikt när en ankarannons inte är tillgänglig.