Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Over ankeradvertenties voor advertentie-intenties

Ankers voor advertentie-intenties verschijnen onderaan uw pagina wanneer een gebruiker scrollt en tonen relevante termen waarin gebruikers op uw pagina mogelijk geïnteresseerd zijn. Als gebruikers op het anker klikken, wordt er een dialoogvenster geopend met advertenties die specifiek zijn voor het anker waarop ze hebben geklikt. Zo kunt u uw inkomsten verhogen.

Mobiel traject:

Desktoptraject:

Hoe ankeradvertenties voor advertentie-intenties werken

AdSense toont automatisch ankeradvertenties voor advertentie-intenties op uw pagina's waar we mogelijkheden detecteren om gebruikers te helpen iets te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Als een gebruiker op een anker voor advertentie-intentie klikt, wordt er een dialoogvenster geopend met een aantal relevante advertenties.

Opmerking:
  • Ankers voor advertentie-intenties werken het beste in combinatie met links voor advertentie-intenties.
  • Ankeradvertenties voor advertentie-intenties hebben geen invloed op uw bestaande advertenties.

Veelgestelde vragen

Moet ik links voor advertentie-intenties gebruiken om ankeradvertenties voor advertentie-intenties te kunnen gebruiken?

Nee. Hoewel links voor advertentie-intenties en ankers voor advertentie-intenties het beste samenwerken, kunt u beide advertentie-intenties afzonderlijk gebruiken.

Kan ik ankers voor advertentie-intenties en ankeradvertenties tegelijkertijd aanzetten?

Ja, u kunt ze beide tegelijkertijd aanzetten. Ankeradvertenties hebben voorrang en we tonen een anker voor advertentie-intenties alleen als er geen ankeradvertentie beschikbaar is.