Automaattiset mainokset

Tietoja mainostarkoitusankkureista

Mainosintenttiankkurit näkyvät sivusi alareunassa, kun käyttäjä vierittää sivua. Niissä näkyy relevantteja termejä, joista käyttäjä saattaa olla kiinnostunut. Ankkurin klikkaus avaa valintaikkunan, jossa näkyy klikattuun ankkuriin liittyviä mainoksia. Ne voivat kerryttää sinulle lisää tuloja.

Mobiilipolku:

Tietokonepolku:

Miten mainostarkoitusankkurit toimivat?

AdSense näyttää mainostarkoitusankkureita automaattisesti sivuillasi, joilla havaitsemme mahdollisuuksia auttaa käyttäjiä löytämään heitä kiinnostavia asioita. Kun käyttäjä klikkaa mainosintenttiankkuria, näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on osuvia mainoksia.

Hyvä huomata:
  • Mainostarkoitusankkurit toimivat parhaiten yhdessä mainostarkoituslinkkien kanssa.
  • Mainostarkoitusankkurit eivät vaikuta nykyisiin mainoksiisi.

Usein kysyttyä

Onko minun pakko käyttää mainostarkoituslinkkejä, jotta voin käyttää mainostarkoitusankkureita?

Ei. Mainostarkoituslinkit ja mainostarkoitusankkurit toimivat parhaiten yhdessä, mutta voit käyttää kumpaakin myös yksinään.

Voinko ottaa mainostarkoitusankkurit ja ankkurimainokset käyttöön yhtä aikaa?

Kyllä. Voit laittaa ne päälle samanaikaisesti. Ankkurimainokset ovat etusijalla, ja mainosintenttiankkuri näkyy vain silloin, jos ankkurimainosta ei ole saatavilla.