Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Om annoncehensigtsankre

Annoncehensigtsankere vises nederst på siden, når brugeren ruller, og viser relevante termer, som brugerne på din side kan være interesserede i. Når der klikkes på ankeret, åbnes der en dialogboks, som viser brugerne annoncer, der er specifikke for det anker, de har klikket på, hvilket hjælper med at øge din indtjening.

Mobilrejse:

Computerrejse:

Sådan fungerer annoncehensigtsankre

AdSense viser automatisk annoncehensigtsankre på de af dine sider, hvor vi registrerer muligheder for at hjælpe brugerne med at finde det, de leder efter. Når en bruger klikker på et annoncehensigtsanker, åbnes en dialogboks med en række relevante annoncer.

Bemærk!
  • Annoncehensigtsankre fungerer bedst, når de kombineres med links til hensigtsbaserede annoncer.
  • Annoncehensigtsankre påvirker ikke dine eksisterende annoncer.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bruge links til hensigtsbaserede annoncer for at bruge annoncehensigtsankre?

Nej. Selvom links til hensigtsbaserede annoncer og annoncehensigtsankre fungerer bedst sammen, kan du bruge begge annoncehensigter alene.

Kan jeg aktivere annoncehensigtsankre og ankerannoncer på samme tid?

Ja, de kan begge være aktiveret på samme tid. Ankerannoncer har førsteprioritet, og vi viser kun et annoncehensigtsanker, når en ankerannonce ikke er tilgængelig.