Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Sobre els anuncis ancorats d'intenció d'anunci

Les àncores d'intenció d'anunci es mostren a la part inferior de la pàgina a mesura que els usuaris es desplacen per la pàgina, i mostren termes rellevants que podrien interessar els usuaris. Quan s'hi fa clic, l'anunci ancorat obre un quadre de diàleg que mostra als usuaris anuncis específics relacionats amb l'anunci ancorat en què han fet clic, cosa que us ajuda a augmentar els guanys.

Recorregut en mòbils:

Recorregut en ordinadors:

Com funcionen els anuncis ancorats d'intenció d'anunci

AdSense mostra automàticament anuncis ancorats d'intenció d'anunci a les pàgines en què detectem oportunitats per ajudar els usuaris a trobar allò que cerquen. Quan un usuari fa clic en un anunci ancorat d'intenció d'anunci, s'obre un quadre de diàleg amb una sèrie d'anuncis rellevants.

Nota:
  • Els anuncis ancorats d'intenció d'anunci funcionen millor quan es combinen amb enllaços d'intenció d'anunci.
  • Els anuncis ancorats d'intenció d'anunci no afecten els anuncis existents.

Preguntes més freqüents

He d'utilitzar enllaços d'intenció d'anunci per fer servir anuncis ancorats d'intenció d'anunci?

No. Encara que els enllaços d'intenció d'anunci i els anuncis ancorats d'intenció d'anunci funcionen millor conjuntament, podeu utilitzar qualsevol d'aquestes intencions.

Puc activar els anuncis ancorats i els anuncis ancorats d'intenció d'anunci alhora?

Sí, tots dos es poden activar alhora. Els anuncis ancorats tenen prioritat i només mostrarem un anunci ancorat d'intenció d'anunci quan no hi hagi cap anunci ancorat disponible.