Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Policyer

Policymeddelanden som ber dig göra ändringar på din webbplats

Jag fick ett meddelande. Vad gör jag nu?

Meddelandet du fick bör innehålla information om policyproblemet och ett exempel på en sida där vi upptäckte det. Läs meddelandet noggrant och lös problemet genom att göra lämpliga ändringar på webbplatsen. Ibland går det att lösa genom att ta bort det innehåll som bryter mot policyn eller ta bort Google-annonser från dessa sidor. I andra fall kan du behöva ändra implementeringen av annonserna. Tänk på att exempelsidan bara är ett exempel. Gå igenom hela webbplatsen och se till att problemet inte förekommer också på andra sidor.

Tillbaka till början

Vad händer om jag inte gör några ändringar?

Om du inte gör några ändringar för att webbplatsen ska följa policyerna inaktiveras annonsvisning på webbplatsen.

Om du missade tidsfristen och annonsvisningen redan har inaktiverats på din webbplats kan du vidta lämpliga åtgärder och sedan kontakta oss för omprövning.

Tillbaka till början

Vad händer om jag inte hinner göra ändringarna i tid?

Om du inte hinner göra ändringarna i tid och det fortfarande finns överträdelser kvar inaktiveras annonsvisning på din webbplats. Men även om annonsvisning inaktiveras kan du fortsätta att uppdatera din webbplats och kontakta oss om du vill att vi granskar den på nytt när du har gjort ändringar som överensstämmer med vår policy.

Tillbaka till början

Jag vill ha en förklaring av vilken policy min webbplats bryter mot. Vad ska jag göra?

Sök i hjälpcentret eller besök vårt hjälpforum där du kan läsa mer om våra policyer. Mer information och exempel på våra policyer finns i följande artiklar:

Tillbaka till början