Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer

Varsel om brudd på retningslinjene med en oppfordring om å gjøre endringer på nettstedet

Jeg har mottatt et varsel. Hva må jeg gjøre?

Varselet du mottok, skal inneholde informasjon om retningslinjene som er brutt, og en eksempelside der problemet forekommer. Les varselet nøye, og gjør de nødvendige endringene på nettstedet ditt for å løse problemet. Av og til kan det løses ved å fjerne innhold som bryter retningslinjene, eller ved å fjerne Google-annonser fra disse sidene. I andre tilfeller kan det være nødvendig å endre implementeringen av annonsene. Husk at siden vi tar med, bare er et eksempel. Du må derfor gjennomgå hele nettstedet for å påse at problemet ikke går igjen på andre sider.

Tilbake til toppen

Hva skjer hvis jeg ikke gjør endringene?

Merk at hvis du ikke gjør endringer for å få nettstedet i tråd med retningslinjene, deaktiveres annonseleveringen på nettstedet ditt.

Hvis tidsfristen har gått ut og annonsevisningen på nettstedet allerede er deaktivert, utfører du de aktuelle endringene og kontakter oss for å få en ny vurdering.

Tilbake til toppen

Hva skjer hvis jeg ikke gjør endringene i tide?

Hvis du ikke gjør endringene som kreves for at du skal overholde retningslinjene, slår vi av annonseleveringen på nettstedet ditt. Selv om annonseleveringen stoppes, har du fortsatt muligheten til å oppdatere nettstedet ditt og kontakte oss for å be om en ny evaluering etter at du har korrigert nettstedet.

Tilbake til toppen

Jeg trenger mer informasjon om retningslinjene som nettstedet mitt bryter. Hva gjør jeg?

Søk i brukerstøtten eller besøk hjelpeforumet for å finne mer informasjon om retningslinjene våre. Hvis du ønsker mer informasjon eller eksempler på retningslinjene, kan du ta en titt på nettressursene våre:

Tilbake til toppen