Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Overzicht van content van websitegebruikers

Wat is content van websitegebruikers?

Content van websitegebruikers is content die gebruikers bijdragen aan uw app of site en die zichtbaar is voor ten minste een deel van de andere gebruikers van uw app of site. Content van websitegebruikers kan onder andere tekst, opmerkingen, foto's, video's, profielen, gebruikersnamen, stemmen, vind-ik-leuks, hartjes of andere media zijn. Advertenties worden niet beschouwd als content van websitegebruikers, tenzij ze ingesloten social media-elementen bevatten.

Understanding Policy: User Generated Content

Wat is mijn verantwoordelijkheid met betrekking tot content van websitegebruikers?

Als uitgever heeft u de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle content van websitegebruikers op uw site of in uw app voldoet aan al het toepasselijke programmabeleid. In de praktijk betekent dit dat als u aan AdSense en/of AdMob wilt deelnemen, u ervoor moet zorgen dat alle content, met inbegrip van content van websitegebruikers, aan al het toepasselijke programmabeleid voldoet. Dit geldt voor alle pagina's waarop de advertentiecode is geïmplementeerd.

Wat maakt content van websitegebruikers anders dan de rest van mijn content?

In tegenstelling tot de rest van uw content, die waarschijnlijk rechtstreeks onder uw leiding en toezicht wordt gemaakt, wordt content van websitegebruikers ingediend door gebruikers die onafhankelijk van uw site of app actief zijn. Helaas is niet iedereen op internet beleefd en goedgemanierd. Omdat gebruikers alles kunnen plaatsen, moet u er als uitgever op voorbereid zijn dat u ervoor moet zorgen dat datgene wat geplaatst wordt, aan al het toepasselijke programmabeleid voldoet.

Meer informatie over content van websitegebruikers en praktische tips voor het beheer ervan

User-generated content (and building your community) | Sustainable Monetized Websites