Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Merkevaresikkerhet

Rapportér annonser i annonsevurderingssenteret

Annonsene i programmet vårt gjennomgås i henhold til de aktuelle retningslinjene for annonsering. Vi gjør vårt beste for å hindre at annonser publiseres på Google, før ekspertene våre har kontrollert dem og bekreftet at de innfrir retningslinjene våre, men det kan skje at annonser slipper gjennom uten evaluering.

Når du blokkerer en annonse i annonsevurderingssenteret, kan du også rapportere annonsen hvis du mener at den er i strid med retningslinjene. Det kan hende at vi ikke gjennomgår alle annonsene du rapporterer, men at vi tar med tilbakemeldingen din i gjennomgangsprosessen vår.

Rapporter annonser

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Merkevaresikkerhet.
  3. Klikk på produktet ditt. Klikk for eksempel på Innhold hvis det er AdSense for innhold-annonser.
  4. Klikk på Annonsevurderingssenter.
  5. Hold markøren over annonsen du vil rapportere, og klikk på Mer Mer etterfulgt av Blokker og rapporter annonsen.
  6. Klikk på Bekreft.

Rapporter sider med annonser

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Merkevaresikkerhet.
  3. Klikk på produktet ditt. Klikk for eksempel på Innhold hvis det er AdSense for innhold-annonser.
  4. Klikk på Annonsevurderingssenter.
  5. Merk av for Velg alle, og klikk på Blokker og rapporter .
  6. Gjennomgå antallet annonser, de anslåtte inntektene og informasjonen om visninger for å forstå effekten av å blokkere annonsene.
  7. Sørg for at det er merket av for «Jeg vil rapportere disse annonsene for brudd på ett eller flere av punktene i retningslinjene for Google Ads».
  8. Klikk på Bekreft.

Når bør du rapportere annonser?

Det kan være lurt å rapportere annonser hvis de er i strid med noen av disse retningslinjene:

Hvis retningslinjene ovenfor ikke dekker årsaken til at du rapporterer en annonse, kan du se mer detaljerte oppføringer i retningslinjene våre for annonsering: