Bränditurvallisuus

Mainoksesta ilmoittaminen Ad Review Centerissä

Tarkistamme, että ohjelmaamme kuuluvat mainokset ovat niitä koskevien mainontasääntöjen mukaisia. Vaikka pyrimme varmistamaan, ettei käytäntöjen vastaisia mainoksia julkaista ennen niiden tarkastamista, jotkin mainokset saattavat näkyä Googlessa ennen kuin asiantuntijat ovat käyneet ne läpi.

Kun estät mainoksen Ad Review Centerissä, voit myös tehdä mainoksesta ilmoituksen, jos se mielestäsi rikkoo käytäntöjämme. Emme välttämättä tarkasta kaikkia ilmoittamiasi mainoksia, mutta otamme palautteesi huomioon tarkastusprosessissa.

Yhdestä mainoksesta ilmoittaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense for Content ‑mainoksille.
  4. Valitse Ad Review Center.
  5. Vie hiiri haluamasi mainoksen päälle ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Estä mainos ja tee siitä ilmoitus.
  6. Klikkaa Vahvista.

Kaikista sivulla olevista mainoksista ilmoittaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense for Content ‑mainoksille.
  4. Valitse Ad Review Center.
  5. Klikkaa Valitse kaikki ‑valintaruutua ja sitten Estä ja tee ilmoitus .
  6. Tarkista mainosten määrä, arvioidut tulot ja impressiot, jotta ymmärrät, millaisia vaikutuksia mainosten estämisellä on.
  7. Varmista, että olet merkinnyt kohdan "Haluan tehdä ilmoituksen näistä mainoksista, koska ne rikkovat mielestäni vähintään yhtä Google Ads ‑käytäntöä" valituksi.
  8. Klikkaa Vahvista.

Milloin mainoksesta kannattaa ilmoittaa?

Mainoksesta kannattaa ilmoittaa, jos se rikkoo yhtä tai useampaa seuraavista käytännöistä:

Jos ilmoituksesi syy ei liity mihinkään edellä mainituista käytännöistä, katso tarkemmat listaukset täältä: