Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Rapportér en annonce i Center for annoncegennemgang

Annoncerne i vores program gennemgås i overensstemmelse med deres specifikke retningslinjer for annoncering. Selvom vi gør vores yderste for at sikre, at annoncer, som kan være i strid med vores politikker, ikke vises, før vi har gennemgået dem, er det muligt, at enkelte annoncer når at blive vist på Google, før vores specialister gennemgår dem.

Når du blokerer en annonce i Center for annoncegennemgang, kan du også rapportere den pågældende annonce, hvis du mener, den overtræder vores politikker. Vi gennemgår muligvis ikke alle de annoncer, du rapporterer, men vi bruger din feedback i vores gennemgangsproces.

Rapportér en annonce

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed.
  3. Klik på dit produkt. Hvis der f.eks. er tale om AdSense til indhold-annoncer, skal du klikke på Indhold.
  4. Klik på Center for annoncegennemgang.
  5. Hold markøren over den annonce, som du vil rapportere, og klik på Mere Mere og så Bloker og rapportér annoncen.
  6. Klik på Verificer.

Rapportér en side med annoncer

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed.
  3. Klik på dit produkt. Hvis der f.eks. er tale om AdSense til indhold-annoncer, skal du klikke på Indhold.
  4. Klik på Center for annoncegennemgang.
  5. Markér Vælg alle, og klik derefter på Bloker og rapportér .
  6. Gennemgå antallet af annoncer, estimeret omsætning og eksponeringer for at forstå effekten af blokeringen af annoncerne.
  7. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Jeg vil rapportere disse annoncer for at overtræde en eller flere Google Ads-politikker" er markeret.
  8. Klik på Verificer.

Hvornår skal en annonce rapporteres?

Du kan f.eks. rapportere en annonce, hvis den overtræder en eller flere af følgende politikker:

Hvis ovenstående politikker ikke omfatter din årsag til at rapportere en annonce, kan du se mere detaljerede oversigter over politikker i vores retningslinjer for annoncering: