Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Merkevaresikkerhet

Gjennomgå annonser i annonsevurderingssenteret

I annonsevurderingssenteret kan du gå gjennom og iverksette tiltak for enkeltannonser som er vist på sidene dine. Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker annonsevurderingssenteret til å gjennomgå annonser og blokkere annonser, og hvis du ombestemmer deg, kan du angre endringer.

Gjennomgå annonser

Påse at Status-filteret er angitt som «Tillatt» i annonsevurderingssenteret. Nå har du en liste over annonser som ikke er gjennomgått ennå, men som er vist på nettstedet ditt i løpet av de siste 30 dagene. Vær oppmerksom på at annonsene må ha blitt vist et visst antall ganger for å være kvalifisert for gjennomgang.

Du kan sortere annonsene som ikke er gjennomgått, på ulike måter. Klikk på Sorter etter og velg et alternativ:

• Flest visninger: Annonsenes rekkefølge avgjøres av antallet visninger de har oppnådd. Med dette alternativet blir annonsene som du gjennomgår først, de som er vist flest ganger. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid før de aller siste visningene gjenspeiles i rekkefølgen.
  • Prioritert for gjennomgang: Annonsene prioriteres basert på potensielt sensitivt innhold eller fordi vi forventer at de kan oppnå høye visningstall i fremtiden. Med dette alternativet gjennomgår du altså de viktigste annonsene først.

Gjennomgå annonsene på siden. Sjekk antallet visninger for hver annonse for å forstå følgene av å blokkere den.

Du kan også klikke på en annonse for å se mer informasjon om den. I detaljvisningen av annonsen kan du se en forhåndsvisning av annonsen i full størrelse samt informasjon som type, størrelse, Google Ads-konto, destinasjonsadresse og så videre. Finn ut mer om gjennomgang av annonser i detaljvisningen.

Tips: Hvis du ser etter bestemte annonser, kan du skrive inn tekst i søkefeltet eller bruke filtreringsalternativene til å finne annonsene i annonsevurderingssenteret. Du kan for eksempel søke etter annonser ved hjelp av tekst eller bilder de inneholder, destinasjonsadressen de har, eller domenet de ble vist på.

Merk annonser som gjennomgått

Hvis du vil at en annonse fortsatt skal vises på sidene dine, kan du merke den som gjennomgått. Evalueringsstatusen for annonsen endres til «Gjennomgått», slik at du ikke trenger å gjennomgå den på nytt.

Slik merker du enkeltannonser som gjennomgått:

• Hold markøren over annonsen, og klikk på Mer Mer etterfulgt av Merk som gjennomgått.

Slik merker du sider med annonser som gjennomgått:

• Merk av for Velg alle og klikk på Merk som gjennomgått.

Blokkér annonser

Hvis du ikke vil at en annonse skal vises på sidene dine flere ganger, kan du blokkere den. Når du blokkerer annonsen, endres annonsestatusen til «Blokkert».

Slik blokkerer du annonser:

• Hold markøren over annonsen og klikk på «Blokker annonsen» Blokkér.

Slik kan du blokkere sider med annonser:

1. Merk av for Velg alle og klikk på Blokkér Blokkér.
  2. Gjennomgå antallet annonser, de anslåtte inntektene og informasjonen om visninger for å forstå effekten av å blokkere annonsene.
  3. Valgfritt: Merk av i avmerkingsboksen hvis du også vil rapportere disse annonsene for brudd på ett eller flere av punktene i Google Ads-retningslinjene.
  4. Klikk på Blokker annonser.

Når du har oppdatert annonsene, skal endringene gjenspeiles på sidene dine innen noen timer.

Merk: For at du skal spare tid når du søker etter andre identiske annonser du ønsker å blokkere, prøver annonsevurderingssenteret automatisk å blokkere annonser som ser identiske ut, når du blokkerer annonser.

Angre endringer

Hvis du endrer noe i en annonse, kan du umiddelbart klikke på Angre. Du kan også angre endringene senere.

Slik kan du tillate blokkerte annonser:

• Angi Status-filteret som «Blokkert» for å se en liste over annonsene du har blokkert. Finn annonsen du vil tillate, og klikk på «Tillat annonsen» .

Slik kan du tillate sider med blokkerte annonser:

• Angi Status-filteret som «Blokkert» for å se en liste over annonsene du har blokkert. Merk av for Velg alle og klikk på Tillat .

Det kan gå opptil et døgn før oppdateringer av annonser gjenspeiles på sidene dine.