Bränditurvallisuus

Mainosten tarkistaminen Ad Review Centerissa

Ad Review Centerissä voit tarkistaa yksittäisiä sivuillasi näkyneitä mainoksia ja tehdä niitä koskevia muutoksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tarkistaa ja estää mainoksia sekä kumota muutoksia, jos tulet toisiin ajatuksiin.

Mainosten tarkistaminen

Varmista Ad Review Centerissä, että Tila-suodattimen asetuksena on "Sallittu". Näet kaikki tarkistamattomat mainokset, jotka ovat näkyneet sivustollasi 30 viime päivän aikana. Huomaathan, että mainosten on täytynyt saada ainakin jonkin verran impressioita, jotta ne voidaan tarkistaa.

Voit järjestää tarkistamattomat mainokset eri tavoin. Klikkaa Lajitteluperuste ja valitse haluamasi vaihtoehto:

• Eniten impressioita: Mainokset järjestetään sen mukaan, kuinka monta impressiota ne ovat saaneet. Jos valitset tämän vaihtoehdon, tarkistat ensin mainokset, jotka ovat näkyneet useimmin. Huomaathan, että saattaa mennä jonkin aikaa, ennen kuin uusimmat impressiot otetaan huomioon järjestyksessä.
  • Priorisoitu tarkistusta varten: Mainokset priorisoidaan niiden mahdollisesti arkaluontoisen sisällön perusteella tai siksi, että niiden ennustetaan saavan jatkossa paljon impressioita. Jos valitset tämän vaihtoehdon, tarkistat ensin tärkeimmät mainokset.

Käy läpi sivulla olevat mainokset. Tarkista kunkin mainoksen impressiomäärä, jotta ymmärrät, millaisia vaikutuksia mainoksen estämisellä voi olla.

Voit myös klikata mainosta, jos haluat saada siitä enemmän tietoa. Tietonäkymässä näet mainoksen täysikokoisena sekä esimerkiksi mainoksen koon, tyypin, kohde-URL:n ja Google Ads ‑tilin. Lue lisää mainoksen tarkistamisesta tietonäkymässä.

Vinkki: Jos haluat hakea Ad Review Centeristä tiettyjä mainoksia, käytä hakukenttää tai suodatusvaihtoehtoja. Voit hakea mainoksia esimerkiksi tekstin, kohde-URL:n tai sen verkkotunnuksen perusteella, jossa mainokset ovat näkyneet.

Mainosten merkitseminen tarkistetuiksi

Jos haluat, että mainos näkyy sivuillasi jatkossakin, voit merkitä sen tarkistetuksi. Näin mainoksen tarkistustilaksi tulee "Tarkistettu" eikä mainosta tarvitse enää tarkistaa uudelleen.

Näin merkitset yksittäisen mainoksen tarkistetuksi:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Merkitse tarkistetuksi.

Näin merkitset kaikki sivulla olevat mainokset tarkistetuiksi:

• Merkitse Valitse kaikki ‑ruutu valituksi ja klikkaa Merkitse tarkistetuksi.

Mainosten estäminen

Jos haluat, ettei mainos näy enää sivuillasi, voit estää sen. Kun teet näin, mainoksen tilaksi tulee "Estetty".

Näin estät yhden mainoksen:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja klikkaa "Estä mainos" Estä.

Näin estät kaikki sivulla olevat mainokset:

1. Merkitse Valitse kaikki ‑ruutu valituksi ja klikkaa Estä Estä.
  2. Tarkista mainosten määrä, arvioidut tulot ja impressiot, jotta ymmärrät, millaisia vaikutuksia mainosten estämisellä on.
  3. (Valinnainen) Jos haluat myös tehdä mainoksista ilmoituksen, koska ne rikkovat mielestäsi vähintään yhtä Google Ads ‑käytäntöä, merkitse kyseinen ruutu valituksi.
  4. Klikkaa Estä mainokset.

Mainoksiin tehdyt päivitykset tulevat voimaan sivuillasi muutaman tunnin kuluessa.

Huom. Kun estät mainoksen, Ad Review Center pyrkii estämään samanlaiset mainokset automaattisesti, jotta sinulta ei kulu turhaan aikaa muiden samanlaisten mainosten etsimiseen.

Muutosten kumoaminen

Kun olet tehnyt mainosta koskevan valinnan, voit klikata heti Kumoa. Voit kumota valinnat myös myöhemmin.

Näin kumoat yhden mainoksen eston:

• Valitse Tila-suodattimen asetukseksi "Estetty", niin näet estämäsi mainokset. Etsi haluamasi mainos ja klikkaa "Salli mainos" .

Näin kumoat kaikkien sivulla olevien mainosten eston:

• Valitse Tila-suodattimen asetukseksi "Estetty", niin näet estämäsi mainokset. Merkitse Valitse kaikki ‑ruutu valituksi ja klikkaa "Salli" .

Mainoksia koskevat päivitykset tulevat voimaan sivuillasi vuorokauden kuluessa.