Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Gennemgang af annoncer ved hjælp af Center for annoncegennemgang

I Center for annoncegennemgang kan du se individuelle annoncer, der er blevet vist på dine sider, og foretage forskellige handlinger med hensyn til disse annoncer. I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger Center for annoncegennemgang til at gennemgå annoncer og blokere annoncer og fortryde ændringer, hvis du skifter mening.

Gennemgå annoncer

Sørg for, at filteret Status er indstillet til "Tilladt" i Center for annoncegennemgang. Du har nu en liste over de ikke-gennemgåede annoncer, der er blevet vist på dit website inden for de seneste 30 dage. Vær opmærksom på, at annoncer som minimum skal have opnået et lille antal eksponeringer for at være kvalificerede til gennemgang.

Du kan vælge at sortere de annoncer, du ikke har gennemgået, på forskellige måder. Klik på Sortér efter, og vælg en af mulighederne:

• Flest eksponeringer: Annoncerne rangeres efter det antal visninger, de har modtaget. Hvis du bruger denne valgmulighed, betyder det, at du først gennemgår de annoncer, der er blevet vist oftest. Bemærk, at der kan gå et stykke tid, før de seneste eksponeringer vises i rækkefølgen.
  • Prioriteret til gennemgang: Annoncerne rangeres efter prioritet, dvs. om de muligvis indeholder følsomt indhold, eller om vi forudser, at de kan få et højt antal eksponeringer fremover. Hvis du bruger denne valgmulighed, betyder det, at du først gennemgår de vigtigste annoncer.

Gennemgå annoncerne på siden. Tjek antallet af eksponeringer for hver annonce for at finde ud af, hvilken effekt en blokering kan have.

Du kan også klikke på en annonce for at se flere oplysninger om den. I visningen af annonceoplysninger kan du se en forhåndsvisning af annoncen i fuld størrelse og forskellige oplysninger om annoncen, f.eks. dens størrelse, type, destinationswebadresse, Google Ads-konto osv. Få flere oplysninger om gennemgang af annoncer i den detaljerede visning.

Tip! Hvis du leder efter specifikke annoncer, kan du skrive i søgefeltet eller bruge filtreringsmulighederne til at finde annoncer i Center for annoncegennemgang. Du kan f.eks. søge efter annoncer ud fra tekst, destinationswebadresse, billede eller det domæne, de er blevet vist på.

Markér annoncer som gennemgået

Hvis en annonce fortsat må blive vist på dine sider, kan du markere den som gennemgået. Annoncens status for gennemgang ændres til "Gennemgået", så du behøver ikke at gennemgå den igen.

Sådan markerer du en individuel annonce som gennemgået:

• Hold markøren over annoncen, og klik på Mere Mere og så Markér som gennemgået.

Sådan markerer du en side med annoncer som gennemgået:

• Markér Vælg alle, og klik derefter på Markér som gennemgået.

Bloker annoncer

Hvis du ikke vil have, at en annonce skal vises på dine sider igen, kan du blokere den. Når du blokerer en annonce, ændres dens status til "Blokeret".

Sådan blokerer du en annonce:

• Hold markøren over annoncen, og klik på "Bloker denne annonce" Bloker.

Sådan blokerer du en side med annoncer:

1. Markér Vælg alle, og klik derefter på Bloker Bloker.
  2. Gennemgå antallet af annoncer, estimeret omsætning og eksponeringer for at forstå effekten af blokeringen af annoncerne.
  3. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet, hvis du også vil rapportere disse annoncer for overtrædelse af 1 eller flere Google Ads-politikker.
  4. Klik på Bloker annoncer.

De opdateringer, du foretager vedrørende annoncer, træder normalt i kraft på dine sider inden for få timer.

Bemærk! For at du kan spare tid på at søge efter andre identiske annoncer, der skal blokeres, forsøger Center for annoncegennemgang automatisk at blokere indentisk udseende annoncer, når du blokerer en annonce.

Fortryd ændringer

Hvis du fortryder en konkret handling i forbindelse med en annonce, kan du bare klikke på Fortryd. Du kan også fortryde dine ændringer senere.

Sådan tillader du en annonce, du har blokeret:

• Angiv filteret Status som "Blokeret" for at få en liste over de annoncer, du har blokeret. Find den annonce, du vil tillade, og klik derefter på Tillad annonce .

Sådan tillader du en side med blokerede annoncer:

• Angiv filteret Status som "Blokeret" for at få en liste over de annoncer, du har blokeret. Markér Vælg alle, og klik derefter på Tillad .

Der kan gå op til en dag, før opdateringer af annoncer, som du tidligere har behandlet, træder i kraft på dine sider.