AdSense haulle

AdSense haulle ‑käytännöt

1. Kyselyn muokkaus
    Kyselyiden on oltava peräisin käyttäjiltä, jotka kirjoittavat tietoja suoraan hakukenttään, eikä kyselyitä voi muokata. Tämä koskee hakukentän esitäyttämistä termeillä tai valmiiden suorien linkkien lisäämistä hakutulossivuille.

2. Koodin muokkaus
    AdSense-julkaisijat eivät saa muokata AdSense haulle ‑koodia millään tavalla.
    Julkaisijat eivät saa

• täyttää AdSense haulle ‑kenttää valmiiksi
    • luoda linkkejä Google AdSense haulle ‑tuloksiin
    • asettaa Google AdSense haulle ‑tuloksia kehysten sisään
    • poistaa tai muokata Google-logoa.
  3. Mainosten määrä ja hakukentän sijainti
    Kullekin sivulle voi sijoittaa enintään kaksi Google AdSense haulle ‑hakukenttää.

4. Koodin käyttö sallittua vain hakutulossivuilla
    AdSense haulle ‑mainosyksiköitä saa sijoittaa vain hakutulossivuille. AdSense haulle ‑koodia ei saa integroida mihinkään ohjelmistosovellukseen, kuten työkalupalkkiin.

5. Hakukelpoisen sisällön luonne
    Kuten AdSense-ohjelmasäännöissä on kuvattu, hakukelpoisen sisällön painopisteenä ei saa olla tekijänoikeuksin suojattu sisältö tai sisältö, joka rikkoo sivuston sisältöä koskevia sääntöjämme.

6. Käyttäjien houkutteleminen kannustimilla on kiellettyä
    Käyttäjille ei saa antaa korvausta mainosten katsomisesta tai hakujen tekemisestä.

7. Kyselyraja
    Voit tehdä vain yhden kyselyn käyttäjäpyyntöä kohden. AdSense haulle ‑verkkotuotteen tilikohtainen kyselyjen enimmäismäärä on viisi (5) miljardia elokuun 1. päivän ja sitä seuraavan vuoden heinäkuun 31. päivän välisellä ajanjaksolla.

AdSense haulle ‑ohjelmaa koskevat usein kysytyt kysymykset

Voinko muuttaa AdSense haulle ‑koodia?

On luonnollisesti tärkeää, että voit vaikuttaa verkkosivujesi ulkoasuun. Siksi tarjoamme AdSense haulle ‑ohjelmassa useita näyttövaihtoehtoja. Ohjelmasääntöjemme mukaan AdSense-koodin muokkaaminen ei yleensä ole sallittua. Sallimme kuitenkin tiettyjä muutoksia, joilla AdSense haulle ‑koodista saadaan W3C HTML- ja XHTML-standardien mukaista.

Kun luot AdSense haulle ‑koodia Mainokset haulle ‑sivulla, voit

• avata hakutulokset uudessa ikkunassa
  • muokata Google-hakukentän pituutta ja asettelua
  • valita AdSense haulle ‑tulosten värit tai tyylit.

Muista, että AdSense haulle ‑koodin muuttaminen on AdSensen ohjelmasääntöjen vastaista. Julkaisijat eivät saa

• täyttää AdSense haulle ‑kenttää valmiiksi
  • luoda linkkejä Google AdSense haulle ‑tuloksiin
  • asettaa Google AdSense haulle ‑tuloksia kehysten sisään
  • poistaa tai muokata Google-logoa.

Voinko käyttää muita internethakupalveluita yhdessä AdSense haulle ‑toiminnon kanssa?

Julkaisijat voivat lisätä muita internethakupalveluita sivustoille, joilla on AdSense haulle ‑kenttä. Muiden internethakupalveluiden hakukentät eivät kuitenkaan saa jäljitellä ulkoasultaan Google-hakukenttää. Julkaisijat, jotka käyttävät valinnaista Site Search ‑ominaisuutta, voivat lisäksi käyttää muita tuotteita sivustonsa sisältöhakuihin.

Voinko käyttää sivustoni hakukonetta itse?

Emme suosittele omien hakujen tekemistä sivuston hakukoneella. Omien mainosten tahattomien klikkausten määrä voi kasvaa. Nämä haut näkyvät myös raporteissa, jolloin niiden tiedot eivät täysin vastaa sivujesi todellista liikennettä.

Voinko näyttää Google-mainoksia ja AdSense haulle ‑kentän samalla sivulla?

Kyllä. Voit sijoittaa AdSense haulle ‑kentän mille tahansa ohjelmasääntöjemme mukaiselle sivulle, vaikka näyttäisit jo Google-mainoksia samalla sivulla. Haut johtavat hakutulossivulle, joka myös tuottaa tuloja Google-mainosten avulla.

Voinko sijoittaa hakutulossivuille muita kuin Googlen AdSense haulle ‑mainoksia?

Älä sijoita sivuille, joilla on kehystettyjä hakutuloksia, mitään ylimääräisiä Google-mainoksia, mukaan lukien teksti-, kuva- tai videomainosyksiköitä. Voit kuitenkin sijoittaa sivulle linkkiyksikön tai AdSense haulle ‑kentän.

Jos näytät AdSense haulle ‑mainoksia muokattavien hakumainosten protokollan kautta, lue muokattavia hakumainoksia koskevat käytännöt.