Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Politikker for AdSense til søgning (AFS, AdSense for Search)

(23. marts 2022) På grund af krigen i Ukraine sætter vi indtægtsgenerering på pause for indhold, som udnytter, benægter eller bifalder krigen.

10. marts 2022: I forlængelse af den nyligt indførte suspendering af Google-annonceringssystemer i Rusland har vi valgt at sætte oprettelsen af nye russiske konti i AdSense, AdMob og Google Ad Manager på pause. Vi har også valgt at sætte annoncevisningen via Google-tjenester og -netværk i resten af verden på pause for annoncører med base i Rusland.

3. marts 2022: På grund af krigen i Ukraine bliver visningen af annoncer for brugere i Rusland sat på pause midlertidigt.

26. februar 2022: På grund af krigen i Ukraine bliver Google-indtægtsgenerering via statsstøttede medier i Rusland sat på pause.

Vi følger fortsat situationen og tilpasser os derefter.

Indledning

Disse politikker gælder for brugen af Googles AdSense til søgning-tjenester (AFS, AdSense for Search).

Tydeliggørelse i forbindelse med disse politikker:

• "annoncer" betyder annoncer, der leveres af Google. Det betyder ikke nogen annoncer (eller andre annonceprodukter eller -tjenester), som ikke leveres af Google.
  • "indhold" betyder alt, som du præsenterer brugere for, herunder udgivergenereret indhold, syndikeret indhold, brugergenereret indhold, organiske søgeresultater, annoncer (leveret af Google eller en tredjepart) og links til andre websites eller apps, og
  • hvor det er angivet, at Googles godkendelse er påkrævet, gælder et sådant krav kun for brugen af Google-tjenester, herunder annoncer leveret af Google.

Du skal sikre, at din brug af Google-tjenester, herunder indhold på ejendomme, hvor Google-tjenester er implementeret, overholder disse politikker. Google kan foretage korrigerende handlinger i forbindelse med manglende overholdelse, herunder, men ikke begrænset til, følgende: (1) suspendering af levering af tjenester, (2) krav om, at du ophører med eller ændrer brugen eller implementeringen Google-tjenester eller (3) udøver deres rettigheder i henhold til den gældende onlineservicevilkår for Google AdSense eller anden relevant aftale mellem dig og Google.

Politikker

1. Forespørgselsændring
    Forespørgsler skal være et resultat af tydelig søgehensigt fra brugerens side og stamme fra én af tre kilder:

2. Ændring af kode
    AdSense-udgivere må på ingen måde foretage ændringer af AdSense til søgning-koden.
    Udgivere må ikke:

• Indramme AdSense til søgning-resultater
    • Fjerne eller ændre Google-logoet
  3. Antal annoncer og placering af søgefelt
    Der må højst placeres to AdSense til søgning-felter pr. side.

4. Koden må kun bruges på søgeresultatsider
    AdSense-annonceenheder til tilpassede søgeannoncer må kun placeres på søgeresultatsider. AdSense til søgning-kode må ikke integreres i softwareprogrammer, f.eks. en værktøjslinje eller en browserudvidelse.

5. Det søgbare indholds type
    Som beskrevet i AdSense-programpolitikkerne må ophavsretsligt beskyttet indhold eller indhold, som strider mod vores retningslinjer for websiteindhold, ikke udgøre fokus for dit søgbare indhold.

6. Der må ikke tilskyndes til søgninger
    Du må ikke tilbyde brugerne kompensation for at se annoncer eller foretage søgninger.

7. Grænse for antal forespørgsler
    Du må kun sende én forespørgsel pr. brugeranmodning. Onlineproduktet AdSense til søgning er begrænset til fem (5) milliarder forespørgsler pr. konto fra perioden 1. august til 31. juli det følgende år.

Ofte stillede spørgsmål om AdSense til søgning

Kan jeg anvende andre internetsøgetjenester med AdSense til søgning?

Udgivere må gerne tilføje andre internetsøgetjenester på websites, der viser søgefeltet til AdSense til søgning. Men de søgefelter, der vises via andre internetsøgetjenester, må ikke efterligne Google-søgefeltets udseende. Derudover må udgivere, der anvender den valgfrie SiteSearch-funktion, også bruge alternative produkter til at søge i indholdet på deres website.

Kan jeg bruge søgemaskinen på mit website?

Vi anbefaler kraftigt, at du ikke bruger søgemaskinen på dit website til selv at foretage søgninger. Ud over at du øger risikoen for utilsigtede klik på dine egne annoncer, vil søgning via AdSense til søgning resultere i rapporter, der ikke afspejler trafikken på dine sider korrekt.

Kan jeg vise Google-annoncer og et AdSense til søgning-felt på den samme side?

Ja. Du kan placere et AdSense til søgning-felt på enhver side, der overholder vores programpolitikker, også selvom du i forvejen viser annoncer på den pågældende side. Brugernes søgninger fører dem videre til en søgeresultatside, der også bruges til indtægtsgenerering via annoncer.

Kan jeg placere ikke-AdSense til søgning-annoncer fra Google på mine AdSense til søgning-resultatsider?

Du bedes undlade at indsætte yderligere annoncer fra Google, herunder tekst-, billed- eller videoannonceenheder, på sider, hvor søgeresultater vises i rammer. Du er dog velkommen til at placere en linkenhed eller et AdSense til søgning-felt på en side.

Udgivere, der viser annoncer via CSA-protokollen, skal se vores politikker vedrørende tilpassede søgeannoncer.