Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques específiques dels productes

Polítiques d'AdSense per a cerques (AFS)

(23 de març de 2022) A causa de la guerra a Ucraïna, posarem en pausa la monetització del contingut que exploti, ignori o justifiqui la guerra.

(10 de març de 2022) A causa de la suspensió recent dels sistemes de publicitat de Google a Rússia, posarem en pausa la creació de comptes russos a AdSense, AdMob i Google Ad Manager. A més, posarem en pausa els anuncis a les propietats i xarxes de Google de manera global per als anunciats amb seu a Rússia.

(3 de març de 2022) A causa de la guerra en curs a Ucraïna, posarem en pausa temporalment la difusió d'anuncis als usuaris que es trobin a Rússia.

(26 de febrer de 2022) Atesa la guerra a Ucraïna, posem en pausa la monetització a Google de mitjans finançats per l'estat de la Federació Russa.

Continuarem supervisant la situació de manera activa i fent els ajustos que siguin necessaris.

Introducció

Aquestes polítiques s'apliquen a l'ús dels serveis d'AdSense per a cerques (AFS) de Google.

A tall d'aclariment, per a les finalitats d'aquestes polítiques:

• "anuncis" vol dir els anuncis proporcionats per Google. Aquest terme no fa referència a cap anunci (ni a cap altre producte o servei publicitari) que no estigui proporcionat per Google.
  • "contingut" vol dir tot el que presenteu als usuaris, inclòs el contingut generat per l'editor, el contingut copiat, el contingut generat per l'usuari, els resultats de cerca orgànica, els anuncis (tant si els proporciona Google com un tercer) i els enllaços a altres llocs web o aplicacions.
  • Allà on s'hagi indicat que cal l'aprovació de Google, aquest requisit només s'aplica a l'ús dels serveis de Google, com ara els anuncis proporcionats per Google.

Assegureu-vos que l'ús que feu dels serveis de Google, inclòs el contingut de les propietats en què aquests serveis estan implementats, compleix aquestes polítiques. Google pot dur a terme accions correctives per qualsevol incompliment, incloses, entre d'altres, les següents: (1) suspendre la prestació de qualsevol servei de Google, (2) requerir que interrompeu o modifiqueu l'ús o la implementació de qualsevol servei de Google, o bé (3) exercir qualsevol dels seus drets de conformitat amb les condicions del servei en línia de Google AdSense aplicables o amb qualsevol altre acord rellevant entre l'usuari i Google.

Polítiques

1. Modificació de consultes
    Les consultes s'han de generar a partir d'una intenció de cerca clara de l'usuari, des d'una d'aquestes tres fonts:

2. Modificació del codi
    Els editors d'AdSense no tenen permís per modificar el codi d'AdSense per a cerques de cap manera.
    Per tant, no poden:

• Emmarcar els resultats d'AdSense per a cerques.
    • Treure o alterar el logotip de Google.
  3. Nombre d'anuncis i emplaçament del quadre de cerca
    Es poden col·locar com a màxim dos quadres d'AdSense per a cerques a cada pàgina.

4. El codi només es pot utilitzar en pàgines de resultats de cerca
    Els blocs d'anuncis només es poden emplaçar en pàgines de resultats de cerca. El codi d'AdSense per a cerques no es pot integrar en cap aplicació de programari, com ara una barra d'eines o una extensió del navegador.

5. Naturalesa del contingut que pot cercar-se
    Tal com es descriu a les polítiques del programa d'AdSense, el contingut protegit per drets d'autor i el contingut que infringeix les nostres directrius sobre el contingut de llocs webs no poden ser el material principal del contingut que pot cercar-se.

6. No incentivació de les cerques
    No podeu compensar els usuaris per visualitzar anuncis o fer cerques.

7. Límit de consultes
    Només podeu fer una consulta per cada sol·licitud d'usuari. El producte en línia AdSense per a cerques està limitat a cinc (5) mil milions de consultes per compte durant el període que va de l'1 d'agost al 31 de juliol de l'any següent.

Preguntes més freqüents sobre AdSense per a cerques

Puc utilitzar amb AdSense per a cerques altres serveis de cerca a Internet?

Els editors tenen permís per afegir altres serveis de cerca a Internet als llocs web que mostren el quadre d'AdSense per a cerques. Ara bé, els quadres de cerca d'altres serveis de cerca a Internet que es mostrin no han d'imitar l'aspecte del quadre de cerca de Google. A més, els editors que utilitzen la funció opcional Site Search també poden utilitzar productes alternatius per fer cerques al contingut del seu lloc web.

Puc fer servir el motor de cerca del meu lloc web?

Us recomanem fermament que no utilitzeu el motor de cerca del vostre lloc web per fer les vostres cerques. Si ho feu, pot augmentar el risc de clics accidentals als vostres anuncis, i això resultarà en informes que no reflecteixin correctament el trànsit a les pàgines.

Puc mostrar anuncis i un quadre d'AdSense per a cerques a la mateixa pàgina?

Sí. Podeu col·locar un quadre d'AdSense per a cerques en qualsevol pàgina que compleixi les nostres polítiques del programa, encara que ja hi estigueu mostrant anuncis. Les cerques dirigiran a una pàgina de resultats de cerca que també està monetitzada amb anuncis.

Puc emplaçar anuncis procedents de Google que no siguin d'AFS a les meves pàgines de resultats d'AFS?

Us demanem que no emplaceu anuncis addicionals procedents de Google, inclosos els blocs d'anuncis de text, d'imatge o de vídeo, en pàgines amb resultats de cerca emmarcats. Ara bé, sí que hi podeu col·locar un bloc d'enllaços o un quadre d'AdSense per a cerques.

Els editors que difonen anuncis mitjançant el protocol CSA han de consultar les nostres polítiques d'anuncis de cerca personalitzada.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.